KÉPZÉS

SUNWARD KÉPZÉSI KÖZPONT

Rendkívül fontos számunkra, hogy ügyfeleink pontos információt kapjanak elérhető munkagép kínálatról, ezek műszaki tulajdonságairól, szolgáltatásainkról, és újdonságokról. Annak érdekében, hogy ügyfeleink igényeit magas szinten ki tudjuk elégíteni, szükséges a folyamatos továbbképzés.

A Sunward európai központjában Belgiumban létrehozták a Sunward Akadémiát, ahol munkatársaink személyesen, és online tréningeken vesznek részt.

SUNWARD MESTERKURZUS

A Sunward Akadémia kiváló képzési lehetőség munkatársainknak, ahol ismereteket értékesítési, műszaki és alkatrészellátás területeken, ezzel még hatékonyabban tudjuk ügyfeleinket tájékoztatni, és kiszolgálni.

SUNWARD SZAKMAI KÉPZÉSEK

A Sunward Akadémia kiemelt hangsúlyt fektet a munkagépek javítására, diagnosztikai rendszerekre, és a karbantartásokra. Szakértő kollégák állnak a rendelkezésre, amivel ügyfeleink a lehető legrövidebb időn belül választ kapnak kérdéseikre.

SUNWARD GYAKORLATI OKTATÁS

Nagy hangsúly helyeznek a Sunward munkagépek gyakorlati oktátásaira is. A belgiumi központban található 2.000 m²-es oktató és bemutató terület alkalmas, hogy minden munkagépet munka közben is tanulmányozni lehessen.