SUNWARD EURÓPA

  1. Home
  2. /
  3. Company
  4. /
  5. Sunward európai központ

A SUNWARD EURÓPAI KÖZPONTJA
BELGIUMBAN TALÁLHATÓ

A SUNWARD Europe Heavy Industry (Sunward Európa) 2015-ben alapították Belgiumban. Ideális helyszínt találtak Európa szívében, mindössze 45 percre a brüsszeli nemzetközi repülőtértől, és 60 percre az anwtwerpeni kikötőtől. A kedvező fekvésnek köszönhetően a gépek és alkatrészek rövid időn belül az európai központban kerülnek, ahonnan továbbításra kerülnek Európa számos országába, illetve a Közel-Keletre is.

LÁTOGASSON EL EURÓPAI KÖZPONTUNKBA

A folyamatosan növekvő európai kereskedelmi hálózat, és a gépek iránti kereslet hatására 2021-ben egy új 25.600 m²-es kiszolgáló létesítményt hoztak létre Tessenderloban.

SUNWARD GÉPEK
RAKTÁRKÉSZLETRŐL ELÉRHETŐK

A 25 600 m²-ből 13 000 m² fedett, amit a beérkező gépek, alkatrészek és tartozékok tárolására alakítottak ki.

A jelentős raktári kapacitás lehetővé teszi, hogy kiszolgálják Európa és a Közel-Kelet igényeit.

SUNWARD EREDETI ALKATRÉSZEK RAKTÁRKÉSZLETRŐL

Az alkatrészek szállíthatósága, elérhetősége kulcsfontosságú feladat az európai központban, amit kiemelt prioritással kezelnek a Sunward alkatrészes kollégái.

A folyamatosan emelkedő gépállomány nélkülözhetetlen része az alkatrészellátás gördülékeny biztosítása.

A Sunward európai piac számára fenntartott alkatrészállományát egy 2600 m²-es raktárban, modern raktárkezelési technikával kezelik.

SUNWARD GÉPEK EURÓPAI IGÉNYEKRE SZABVA

A Sunward munkagépek és tartozékok kínálatát az európai piacra úgy fejlesztették ki, hogy azok mindegyike megfeleljen az európai igényeknek.

Az új európai központban lehetőség van a gépeket egyedi igényekre szabni. A megrendelő kérésére gyári tartozékokat felszerelik, üzembe helyezik.

Az európai központban 1500 m²-es terület áll a rendelkezésre a gépek, és tartozékok felszerelésére. A központban saját 500 m²-es festőkabin is található.

NEMZETKÖZI SZAKÉRTŐ CSAPAT

A Sunward európai központja állandó értékesítési, műszaki, és alkatrész támogatást biztosít kereskedőinek, így minimális idő alatt tudjuk ügyfeleinket tájékoztatni felmerült igényeiről.

DEMÓPÁLYA ÁLL AZ ÉRDEKLŐDŐK RENDELKEZÉSÉRE

Nagy hangsúlyt fektetnek a Sunward munkagépek gyakorlati bemutatására is, amire egy 2000 m²-es demóterületet hoztak létre, ahol lehetőség van funkcionálisan is kipróbálni a gépeket. Szakértő munkatársak folyamatosan állnak a rendelkezésre.

SUNWARD OKTATÁSI KÖZPONT

A Sunward központ nagyon fontos feladata, hogy a kereskedők által az ügyfelek pontos információkat kapjanak a munkagépekről, és azok tulajdonságairól. Ennek érdekében munkatársaink képzéseken vesznek részt az értékesítés, alkatrészellátás és szervizelés területein.

FEDEZZE FEL A
SUNWARD EURÓPAI KÖZPONTJÁT