AMIT A SUNWARDRÓL TUDNI KELL

  1. Home
  2. /
  3. Company
  4. /
  5. Amit Sunwardról tudni kell

A SUNWARD KÜLDETÉSE

A Sunward küldetése, hogy globálisan javítsa a vállalkozások életminőségét.

Ez a küldetés, szemlélet irányít minden alkalmazottat, kezdve a Sunward alapítójától, He Qinghua professzor, aki 1968-ban alapította meg a vállalatot.

SUNWARD ALAPÍTÓ

A Sunward DNS-ének forrása az alapítója, He Qinghua professzor. Egy előre gondolkodó Professzor, aki nagyon szilárd egyetemi és kutatói háttérben horgonyzott le, önművelésére és folyamatos fejlesztésére készteti. Professzor 252 szabadalmat jegyeztetett be, és vállalkozói szelleme késztette arra, hogy 1999-ben létrehozta a Sunwardot.

256 TÉZIS

252 SAJÁT SZABADALOM

SUNWARD MA

A Sunward vállalat stratégiája a magas színvonalú értékteremtés. Erősségei a folyamatos innováció, és ennek demonstrációja az építőiparban, bányászati tevékenységben, anyagmozgatásban, egészen a repülőgép gyártásig. 20 év alatt a Sunward globálisan elismert, sikeres építőipari vállalattá nőtte ki magát.

AZ INNOVÁCIÓ ÉRTÉKET TEREMT

A Sunward mottója – „Az innováció értéket teremt”. Csupán 20 év alatt a vállalat világszint nagyvállalattá nőtte ki magát, és éves szinten közel 1 milliárd dolláros forgalmat bonyolít le.

A GYÁR VILÁGSZINTŰ LEFEDETTSÉGGEL RENDELKEZIK

A Sunward egy korszerű, világszínvonalú gyártóüzemet hozott létre Changsha-ban. Itt gyártják a legjobb ár-érték arányú munkagépeiket. A Sunward globálisan 12 leányvállalattal , 5 irodával és több mint 150 kereskedővel rendelkezik.

A SUNWARD KÖZPONTI GYÁRA CHANGSHA

A Sunward központi gyáregysége 120 hektáros területen helyezkedik el, ami 168 futballpályának felel meg. Rendkívül büszkék arra, hogy a világ egyik legnagyobb építőipari gyáregységével rendelkeznek.

FEDEZD FEL A SUNWARD VILÁGÁT

TUDJON MEG TÖBBET A SUNWARDRÓL A KÉPRE KATTINTVA